top of page

BUZINEZZCLUB

IDEAAL//

Jongeren en nieuwe Nederlanders een volwaardige kans op participatie op de arbeidsmarkt

Sinds 2009 begeleidt de Buzinezzclub jongeren met een uitkering, naar een kansrijke toekomst. In 2017 is daar de Werkclub bijgekomen die zich met name richt op het aan het werk helpen van nieuwe Nederlanders. 

Inmiddels hebben 2.500 mensen deelgenomen aan het unieke programma van de clubs en is gemiddeld 65% blijvend uit de uitkering. Dat de aanpak werkt is ruimschoots bewezen en  de urgentie is onverminderd hoog. Er staan nog altijd 1,5 miljoen Nederlanders naast de arbeidsmarkt. Mensen die vaak wel wíllen, maar niet kúnnen participeren. En na elke crisis wordt de laag achterblijvers groter en groter. 

Onze rol

Firma Twist ondersteunt de Clubs met een tweeledige strategie: enerzijds ontwikkelen we een route naar maatschappelijke verandering door het verbinden van de juiste stakeholders en het opzetten van een ambitiecoalitie met maatschappelijk- en wetenschappelijk draagvlak. Anderzijds realiseren we de groei in aantallen door de organisatie te professionaliseren en corporate communicatie verder uit te werken en op te schalen. 

bottom of page