top of page

IDEAAL//

Een nieuwe community rondom zingeving en reflectie, voor iedereen. 

CityKerk wil jaarlijks tienduizenden Amsterdammers inspireren. Door eigentijdse zingevingsvragen te formuleren en te communiceren in eigentijdse vormen. CityKerk, onder leiding van ondernemers en stadspredikant Tim Vreugdenhil, gelooft dat de kerk zich opnieuw moet uitvinden.

Een plek van rust bieden in de veelal drukke levens, een plek om op verschillende manieren te zoeken naar de zin van het bestaan. Het geloof kán hier een rol bij spelen, maar dat hoeft niet. Het gaat veel meer over zingeving en reflectie. En daar kan iedereen wel wat meer van gebruiken, ongeacht waar je bent geboren, wat je geloof is of wat je overtuigingen zijn. 

citykerk.jpeg

Onze rol

CityKerk heeft Firma Twist gevraagd een rol te spelen in het ontwikkelen, bedenken en uitbouwen van dit nieuwe gedachtegoed. Het opzetten van een nieuwe community, met allemaal verschillende mensen die willen verdiepen en ontwikkelen. Misschien zelfs wel op zoek zijn naar 'zielsgeluk', zoals Tim dat altijd zo mooi zegt. De komende periode gaan we met het team van CityKerk én de eerste leden van de community aan de slag: vragen stellen, praten, samen zoeken naar de juiste vorm en ook implementeren. 

bottom of page