top of page

Firma Twist wil nog veel meer idealen realiseren.

En zoekt daarom een redacteur (32 uur)Firma Twist is een jonge, ambitieuze organisatie. Wij helpen allerlei bedrijven - mét en zonder winstoogmerk - bij het realiseren van hun maatschappelijke idealen. Dat doen we door het ontwikkelen en richting geven van (verander)strategieën, communicatie en stakeholdermanagement. Voor onze groeiende organisatie zijn we vanaf februari 2021 op zoek naar een redacteur (32 u p/w) om ons team te versterken.


Wie zoeken we?

Een energieke, leergierige, zelfstandige, vrolijke en doortastende redacteur. Iemand die het leuk vindt om maatschappelijke vraagstukken uit te pluizen, die goed door kan vragen en op basis van alle input er een communicatieve slag op kan maken. Die het leuk vindt om mee te werken op allerlei onderwerpen en opdrachten en breed inzetbaar is. Van deskresearch tot het (mede) schrijven van two-pagers, interviews, social media of strategische documenten: jij draait er je hand niet voor om. Niet lullen, maar poetsen. Of zoals wij dat zeggen: bam bam bam.


Wat ga je onder andere doen:

* (Desk) research naar allerlei maatschappelijke issues.

* Strategische stukken onderbouwen met de kennis die je hebt opgedaan in je research.

* Maatschappelijke ontwikkelingen signaleren, en vertalen naar de issues waar Firma Twist zich voor inzet

* Interviews doen / uitwerken met allerlei mensen over hun ideaal

* Ondersteuning bieden op gebied van alliantie management, strategie en communicatie

* Schrijven van social media posts en monitoring

* Verslaglegging van inhoudelijke bijeenkomsten


Wie zoeken we?

Toen we in 2019 begonnen met Firma Twist hebben we één belangrijke voorwaarde gesteld: we werken alleen met leuke mensen. Dat doen we nu nog steeds. Dus het belangrijkste is dat we een goede klik hebben! Maar natuurlijk kijken we ook naar je opleiding en achtergrond. En we geloven erg in de kracht van een divers team en zoeken naar iemand die net weer een andere achtergrond en ervaring heeft dan wij zodat we samen een krachtig team vormen.


Jij:

* Bent HBO/WO afgestudeerd (bijv. Journalistiek, Beleid/Communicatie/Organisatie)

* Hebt ongeveer 3 jaar werkervaring

* Wil je heel graag (verder) ontwikkelen op het gebied van maatschappelijke vraagstukken en verandermanagement

* Kunt goed en foutloos Nederlands schrijven en schrijven is je passie

* Weet ingewikkelde inhoud te vertalen naar toegankelijke communicatie

* Houdt van een organisatie die in ontwikkeling is, denkt actief mee over nieuwe kansen en geeft zelf weer richting aan de ontwikkeling van plannen of acties

* Bent actief op social media en weet (goed) hoe het werkt

* Bent niet te beroerd om te ondersteunen waar nodig (want ja we zijn een start-up en de boodschappen en afwas moeten ook gedaan)


Wat bieden we?

Je komt terecht in een jonge organisatie onder leiding van Monique, Christine en Madelon. We hebben een ideale werkplek: een fijn kantoor in Amsterdam. Uiteraard kan thuis werken, zeker nu, ook. Je krijgt veel flexibiliteit, vrijheid en de ruimte om jezelf te ontwikkelen. We bieden een contract voor (in eerste instantie) 7 maanden voor 32 uur per week. Het salaris bij een fulltime dienstverband (40 uur per week) bedraagt € 2.250 - per maand. En je krijgt 25 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband).


Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen we graag je CV en motivatie. Daarnaast zijn we heel benieuwd waar jij blij van wordt en waar echt niet van en wat jouw ‘favoriete ideaal’ is, waarom dit zo is en welke stappen je zou willen zetten, of wellicht al zet momenteel, om hier beweging in te krijgen. Graag ontvangen we je reactie voor 31 december 2020 via ikwiltwisten@firmatwist.nl. Begin van het nieuwe jaar hoor je dan van ons of je wel of niet wordt uitgenodigd voor een een eerste (virtuele) kennismaking! Dank alvast voor je reactie.


Comments


bottom of page