top of page

Firma Twist zoekt een communicatie- en projectmedewerker (24-32 u),

want wij willen nog veel meer idealen realiseren.


Firma Twist is een jonge, sterk groeiende organisatie. Wij helpen allerlei bedrijven bij het realiseren van hun maatschappelijke idealen. Dat doen we door het ontwikkelen en het inzetten van (verander)strategieën, communicatie en stakeholdermanagement.


Waarom wil jij deze baan?

Je vindt het leuk om mee te bouwen aan ons groeiende bedrijf. Je gaat graag aan de slag met allerlei maatschappelijke thema’s en je ‘voelt’ die thema’s zelf ook. Zelfstandig, maar altijd in teamverband, breng jij onze opdrachtgevers een stap dichter bij hun idealen. Van een meer inclusieve arbeidsmarkt tot de circulaire economie (en nog vééél meer). En dan mag je deze baan ook nog eens zelf verder vormgeven.


Wie zoeken we?

Toen we in 2019 begonnen met Firma Twist hebben we één belangrijke voorwaarde gesteld: we werken alleen met leuke mensen. Dat doen we nu nog steeds. Dus het belangrijkste is dat we een leuke klik hebben en dat je fijne energie meebrengt! Daarnaast vinden we het belangrijk dat je ongeveer 5 jaar werkervaring hebt en dat je georganiseerd, hulpvaardig, vindingrijk en assertief bent. Type ‘niet lullen, maar poetsen’. Of zoals wij dat zeggen: bam bam bam. Het is fijn als je het leuk vindt om je in de inhoud te verdiepen, en dat ook kunt vertalen naar leuke tekst en content. Natuurlijk is het dan helemaal top als je dit daarna via verschillende systemen kan verspreiden (bijv. CMS).


We geloven erg in de kracht van een divers team en zoeken naar iemand die net weer een andere achtergrond en ervaring heeft dan wij zodat we samen een krachtig team vormen.


Wat ga je doen?

Je werkt aan opdrachten voor verschillende opdrachtgevers. Dit doe je onder supervisie van en samen met een van de oprichters van Firma Twist, dus Christine, Madelon of Monique, met andere teamleden en met externe bureaus en/of freelancers. Jij:

  • zorgt voor de uitvoering binnen verschillende projecten, campagnes en strategische trajecten en regelt daarin alles wat los en vast zit. En knalt puntjes op de i’s. Jij houdt de boel en de mensen in beweging.

  • verzorgt online en offline communicatie, zoals het opzetten en bijhouden van communicatieplannen en contentplanningen, social media posts schrijven/ plaatsen/ monitoren, beheren van websites, ontwikkelen en uitrollen van campagnes, het houden van interviews en het schrijven van artikelen.

  • bent (mede)verantwoordelijk voor het managen van projecten en stuurt in die rol ook externe bureaus en/of freelancers aan.

  • schrijft mee aan projectvoorstellen, briefings en debriefs.

Wat bieden we?

Allereerst mag je bijdragen aan prachtige, maatschappelijke projecten, maar dat is pas het begin. Want jij komt werken bij Firma Twist. Met een jong, gedreven team dat constant in beweging is. Dat betekent veel kansen en afwisseling! En je gaat aan de slag op de voor jou ideale werkplek. Werk je op ons fijne (net nieuwe) kantoor in Amsterdam? Of liever thuis of ergens anders? Je krijgt veel vrijheid en de ruimte om jezelf te ontwikkelen én te werken aan jouw eigen idealen.

Nog even de kleine lettertjes:

  • Je krijgt een contract voor (in eerste instantie) 7 maanden voor 24-32 uur per week;

  • Het salaris bedraagt bij een fulltime dienstverband € 4.000,- bruto per maand (excl. 8% vakantiegeld);

  • We vergoeden je telefoonkosten en je krijgt een top-laptop (in bruikleen);

  • Je krijgt 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. En de week rond kerst en oud en nieuw krijg je er gratis bij.

Solliciteren, bam bam bam!

Ben je enthousiast en wil je reageren? Dan ontvangen we graag voor 6 januari 2023 je cv en (beknopte) motivatie (in het Nederlands). We zijn daarbij heel benieuwd welke ideaal jij graag werkelijkheid zou willen maken en waarvan jij in je werk heel blij wordt en waarvan echt niet.

Stuur jouw sollicitatie naar cynthia@firmatwist.nl.

Commenti


bottom of page