top of page

Firma Twist zoekt een content & communicatiemedewerker

Bij Firma Twist barsten we van de plannen en ambities, net als onze opdrachtgevers. Wij helpen namelijk allerlei bedrijven bij het realiseren van hun maatschappelijke idealen. Dat doen we door het ontwikkelen en het inzetten van (verander)strategieën, communicatie en stakeholdermanagement. We zijn op zoek naar een ondernemende content & communicatiemedewerker om ons team te versterken.


Waarom wil jij deze baan?

Je vindt het leuk om mee te bouwen aan een groeiend bedrijf. Je gaat graag aan de slag met allerlei maatschappelijke thema’s, omdat je die zelf ook belangrijk vindt. Samen met je gedreven collega’s breng je Firma Twist en onze opdrachtgevers een stap dichter bij hun idealen. Van een meer inclusieve arbeidsmarkt tot de circulaire economie (en nog vééél meer). En dan heb je ook nog eens veel vrijheid om de baan samen met ons verder vorm te geven.


Wie zoeken we?

Toen we in 2019 begonnen met Firma Twist hebben we één belangrijke voorwaarde gesteld: we werken alleen met leuke mensen. Dat doen we nu nog steeds. Dus het belangrijkste is dat we een leuke klik hebben! Daarnaast vinden we het fijn als je ongeveer 3 jaar werkervaring hebt en dat je ondernemend, georganiseerd, hulpvaardig, creatief en assertief bent. Type ‘niet lullen, maar poetsen’. Of zoals wij dat zeggen: Bam Bam Bam. Je hebt natuurlijk een scherpe pen, vindt het leuk om je in verschillende maatschappelijke vraagstukken te verdiepen, en om dat te vertalen naar communicatie (in de breedste zin van het woord) en content. En om dat ook via verschillende kanalen te verspreiden (social media/websites/media/PR/etc). Je ziet niet alleen kansen en mogelijkheden, je grijpt ze ook.


We geloven erg in de kracht van een divers team en zoeken naar iemand die net weer een andere achtergrond en ervaring heeft dan wij, zodat we elkaar aan kunnen vullen.


Wat ga je doen?

Je collega’s zijn ijzersterk in het opstellen van een communicatiestrategie, manifest of storyhouse en jij vertaalt dat naar communicatie(middelen) en content. Als er een event wordt georganiseerd of een campagne op de planning staat, maak jij de content en vul jij de contentkalender. Als we het verhaal van een van onze opdrachtgevers tot leven willen wekken, interview jij de juiste mensen en maak je hier aansprekende verhalen van. Daarnaast ben jij dé stem van Firma Twist. Onze eigen social posts, nieuwsbrief en blogposts komen uit jouw hersenpan en vingertoppen.


Je werkt zelfstandig, maar nooit alleen. In ieder project werk je samen met collega’s en met externe bureaus en/of freelancers.


Jouw rol (voor Firma Twist, én voor onze opdrachtgevers):

 • Je maakt contentkalenders/planningen

 • Je schrijft, plaatst en monitort social media posts

 • Je beheert de websitecontent

 • Je werkt mee aan campagnes

 • Je houdt interviews en schrijft artikelen

 • Je stuurt vormgevers aan om jouw content een gezicht te geven

Wat bieden we?

Allereerst mag je bijdragen aan prachtige, maatschappelijke projecten, maar dat is pas het begin. Want jij komt werken bij Firma Twist. Een jong, gedreven team dat constant in beweging is. Dat betekent veel kansen, afwisseling en een hoop dynamiek! We hebben een heerlijk kantoor in Amsterdam waar je kunt werken, maar (deels) thuis of elders aan de slag mag natuurlijk ook. Je krijgt veel vrijheid en de ruimte om jezelf te ontwikkelen én te werken aan jouw eigen idealen.


Nog even de kleine lettertjes:

 • Je krijgt een contract voor (in eerste instantie) 7 maanden voor 32 uur per week;

 • Startdatum in overleg

 • Het salaris bedraagt bij een fulltime dienstverband (40 u p/w) €4.000 bruto per maand (excl. 8% vakantiegeld);

 • We vergoeden je telefoonkosten en je krijgt een top-laptop (in bruikleen);

 • Je krijgt 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. En de week rond kerst en oud en nieuw krijg je er gratis bij.

Solliciteren, bam bam bam!

Ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen we graag voor 9 juni 2023 je cv en (beknopte) motivatie (in het Nederlands). We zijn daarbij heel benieuwd welke ideaal jij graag werkelijkheid zou willen maken en waarom én naar wat je zoekt in een baan.


Stuur jouw sollicitatie naar Cynthia Talen via cynthia@firmatwist.nl.


Comments


bottom of page