top of page

Firma Twist zoekt een medior communicatiespecialist om samen nog meer idealen te realiseren

Deze vacature is reeds vervuld.


Firma Twist helpt bedrijven - met en zonder winstoogmerk - van idealen naar werkelijkheid. Want veel organisaties wíllen maatschappelijke issues wel aanpakken, maar weten niet hoe. That’s where we - and you! - come in. Wij bijten ons vast in (verander)strategieën, communicatie en stakeholdermanagement. Met een dosis daadkracht en een netwerk waar je U tegen zegt.

Wat doe je als communicatiespecialist bij Firma Twist? Behalve dat dat rijmt, kunnen we ons voorstellen dat je wilt weten hoe deze functie eruitziet. Komt ie!

Iedere week deel jij je eigen (16-24, verspreid over vier dagen per week) uren in en houd je je bezig met:

● maatschappelijke vraagstukken; van kunnen meedoen op de arbeidsmarkt tot het realiseren van de gezondste generatie in 2040;

● meerdere projecten tegelijk, dat betekent: overzicht houden en fungeren als vliegende keep;

● schrijven. Persberichten, artikelen, webpagina’s, social posts… whatever it takes;

● strategie, uitvoering en alles daartussenin. Snel schakelen. Niet lullen maar poetsen. Of zoals wij

zeggen: bam bam bam.

Wie ben jij?

In één zin: een energieke, zelfstandige, creatieve, vrolijke en doortastende professional met ervaring. Als je ook nog een paar (veel?) vinkjes in de lijst hieronder kan zetten, ben jij misschien wel onze ideale kandidaat.


Jij:

● hebt hbo-/wo-niveau en tenminste 5 jaar relevante werkervaring. Dit mag ook al enige tijd geleden zijn (herintreders zijn meer dan welkom!)

● kunt goed en foutloos Nederlands schrijven en hebt een talenknobbel. Ingewikkelde materie? Jij vertaalt het moeiteloos naar toegankelijke communicatie;

● voelt je thuis in een organisatie die in ontwikkeling is. Je denkt actief mee over nieuwe kansen en helpt ons nieuwe plannen of acties te ontwikkelen;

● bent actief op social media en weet (goed) hoe dit werkt;

● volgt het nieuws actief en weet links te leggen naar projecten waar je aan werkt (bijv. in blogs en social media berichten);

● bent flexibel en niet te beroerd om taken op te pakken die niks met je functie te maken hebben - taxi spelen, een filmset opbouwen…We zijn tenslotte één team;

● kunt video's en andere creatieve content maken (vinkje? Bonuspunten!).


Vinkjes zijn leuk en aardig, maar…

Natuurlijk vinden we ervaring belangrijk, maar toen we in 2019 begonnen met Firma Twist hebben we één belangrijke regel gesteld: we werken alleen met leuke mensen. Dat doen we nu nog steeds. Dus het belangrijkste is dat we een klik hebben! Daarnaast houden we vast aan een paar voor ons belangrijke waarden: verantwoordelijkheid nemen, flexibel zijn en doen wat je belooft.


Wat bieden we?

Allereerst mag je bijdragen aan prachtige, maatschappelijke projecten, maar dat is pas het begin. Want jij komt werken bij Firma Twist. Een jong, gedreven team dat constant in beweging is. Dat betekent veel kansen en afwisseling! En jij gaat aan de slag op de voor jou ideale werkplek. Want jij mag kiezen: werk je op ons fijne (net nieuwe) kantoor in Amsterdam? Of liever thuis of ergens anders? Je krijgt veel vrijheid en de ruimte om jezelf te ontwikkelen én te werken aan jouw eigen idealen.


Nog even de kleine lettertjes:

● Je krijgt een contract voor (in eerste instantie) 7 maanden voor 16-25 uur per week;

● Het salaris bedraagt bij een fulltime dienstverband € 4.000,- bruto per maand (excl. 8% vakantiegeld);

● We vergoeden je telefoonkosten en je krijgt een top-laptop;

● Je krijgt 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. En de week rond kerst en oud en nieuw krijg je er gratis bij.


Solliciteren, bam bam bam!

Ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen we graag voor 1 maart 2022 je cv en (beknopte) motivatie. We zijn daarbij heel benieuwd welk ideaal jij graag werkelijkheid zou willen maken! En waarvan jij in je werk echt blij wordt en waarvan echt niet.


Stuur jouw sollicitatie naar Cynthia@firmatwist.nl

Comments


bottom of page