top of page

Het verschil maken als stagiair!

Ben jij die grafisch en digitaal vormgever in opleiding die relevante praktijkervaring op wil doen en tegelijk een bijdrage wil leveren aan een mooiere wereld?De grote ‘Waarom?’ vraag

Omdat jij een leuke stageplek zoekt waar je veel vlieguren kunt maken als vormgever in spé, maar ook omdat je het belangrijk vindt om bij te dragen aan een wereld waarin iedereen telt en jij ook jouw maatschappelijke idealen kunt najagen.


Wie we zoeken?

Wij zoeken een leuke en gedreven stagiair, bereid om die extra mile te lopen en van onze BAM, BAM, BAM cultuur houdt: lekker aanpakken, lekker doorpakken! We mogen ervan uitgaan dat jij alles in je hebt om dit werk te doen. Wat we zoeken, is iemand met wie wij direct een klik voelen. Want toen we in 2019 met Firma Twist begonnen, hebben we één belangrijke voorwaarde gesteld:

we werken alleen met leuke mensen. En dat doen

we nog steeds.

Waar dan?

Bij maatschappelijk adviesbureau Firma Twist, in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Wij barsten van de plannen en ambities, net als onze opdrachtgevers. Wij helpen namelijk allerlei bedrijven bij het realiseren van hun maatschappelijke idealen. Dat doen we door het ontwikkelen en het inzetten van (verander)strategieën, communicatie en stakeholdermanagement.


Firma Twist werkt voor kleine en grote(re) organisaties, mét en zonder winstoogmerk. Voor social enterprises, corporates, fondsen, stichtingen en belangenorganisaties. We werken ook aan eigen projecten waaronder De Route van School naar Werk (i.s.m. Instituut Gak), Medemenselijk Ondernemen en - gekoppeld daaraan - Conscious Contracting en het boek Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes. Je werkt samen met een superleuk team van veranderstrategen, marketing- en communicatiespecialisten en copywriters.


Wat je gaat doen?

Tijdens je stage mag jij het werk dat we doen de juiste look & feel geven. Je krijgt goede stagebegeleiding van één van onze professionals, maar je krijgt ook de ruimte om je creativiteit te vieren en verder te ontwikkelen


Wanneer?

Ga nog maar even lekker genieten van je zomer, maar hou je agenda vrij vanaf september. We zoeken iemand die minimaal 3, maar liever nog 4 dagen per week ons team komt versterken voor de periode van 6 maanden..


Waar meld jij je?

Neem gerust contact op met onze stagebegeleider Mark Doorn. Zijn e-mailadres is mark@firmatwist.nl, maar je kunt hem ook gewoon bellen op 06 15 14 90 01.


Ps. We bieden je natuurlijk een redelijke stagevergoeding!


Comentarios


bottom of page