top of page

We houden de moed erin!Het valt nog niet mee om het hoofd omhoog en de moed erin te houden. Van de ene corona golf naar de volgende. Hoe lang gaat het nog duren? Oneindig veel respect voor al die fantastische mensen in de zorg en het onderwijs, voor al die hardwerkende ondernemers, voor een ieder die het land en zichzelf draaiende en op de been houdt. Complimenten voor ons allemaal! We blijken veerkrachtiger dan we misschien zelf vaak gedacht hebben. En zetten de schouders er keer op keer weer onder.


En om eens over iets anders na te denken (en te praten) dan het bovengenoemde hebben wij een voorstel: ga aan de slag met jouw idealen voor 2022! Even lekker dromen. En we zouden Firma Twist niet zijn als we je niet een handje op weg zouden helpen. Onze ‘slogan’ is niet voor niets: Van idealen naar werkelijkheid!

Ga er eens goed voor zitten, alleen of met geliefden, vrienden of collega’s. Steek een kaarsje aan voor de broodnodige december-gezelligheid en, essentieel, zorg voor wat lekkers te eten en te drinken.

Om tot jouw ideale ideaal te komen hebben we wat tips voor je:

// Je ideaal kan zowel zakelijk als persoonlijk zijn.

// Een ideaal is iets dat je echt vanuit je hart wilt, waar je van droomt.

// Bedenk dat je volgend jaar om deze tijd terugkijkt op het jaar. Wanneer ben je dan blij? Wat wil je dan bereikt hebben?

// Vraag je partner, goede vriend(in) of collega wat jij altijd roept dat je nog eens wilt gaan doen.

// Formuleer je ideaal positief. Dat zorgt voor extra motivatie. Dus niet: ‘ik wil minder op mijn telefoon’, maar ‘ik ga iedere maand een documentaire kijken en een boek uitlezen’.


Dat laatste is trouwens sowieso een heel goed idee voor 2022. Maar dat terzijde.

Jouw idealen kun je opschrijven op een post-it, in je dagboek, een notitie op je telefoon óf je gebruikt onze template. Hier te downloaden.


Twist Idealen 2022
.pdf
Download PDF • 40KB

En wil je nog een beetje extra hulp en motivatie om aan de slag te gaan en te blijven met jouw ideaal? Stuur dan even een mailtje naar bambambam@firmatwist.nl . Dan vragen we je halverwege het jaar nog eens waar je staat. Met liefde.


Rest ons niets meer dan je hele fijne feestdagen (en wellicht wel vakantie) te wensen, hopelijk in goede gezondheid! En alvast een heel ideaal 2022, in alle opzichten.

Commentaires


bottom of page