top of page

We kunnen er niet op UITAGENDA - 27 maart editie


Het is weer bijna weekend. De eerste twee weken van thuis werken, eventuele kinderen lesgeven en zoveel mogelijk binnen blijven zitten erop. Voor de nodige ontspanning (voor zover dat lukt en kan) hier alweer de tweede editie van de ‘we kunnen er niet op UITAGENDA’ met virtuele tips voor dit weekend. Heb jij nog leuke tips? Zet ze dan hieronder in de comments, dan vullen wij aan.


💞🙏Zorg goed voor jezelf en elkaar!

 

🎧 Quarantaine sessies van Wende's "Laat me" en "Love".


✏️ Online tekenles van de makers van Donald Duck.


🎶Project TOUCHSCREEN laat een aantal bijzondere Nederlandse artiesten, waaronder Typhoon, Iris Hond en Tangarine via een livestream optreden voor een digitaal publiek.


🖼️ De cultuurvloggers van My Daily Shot of Culture nemen je mee op een virtuele tour door museau in het thuismuseum. 🎤Spreek een audiobericht in voor iemand die je mist of aan wie je even wat liefde wilt geven. Radiozender Sublime zendt alle berichten tussen 09.00 en 17.00 uur uit.

💓Korte en spannende audioverhalen, voor op de vrijdag- of zaterdagavond.


🗣️ De beste podcasts, geselecteerd door Professor Podcast himself 🍽️ Live koken via Instagram Stories met chef-kok Jaimie van Heije. 🏋️‍♂️Blijf fit met de online sportlesjes van Vondelgym of laat je inspireren door Arie Boomsma.


📺Even lekker lachen met quarantaine tv van Ruben, Tijl en Ruben. 🎭 Theater: https://vimeo.com/103575535 https://www.theaterkrant.nl/nieuws/theater-zonder-publiek-een-lijst-met-streams-en-online-registraties/ https://www.nrc.nl/nieuws/2020/03/20/theater-online-wat-is-er-te-zien-a3994410 En nog even in de herhaling: 🎤 Zing mee met honderden andere mensen van over de hele wereld bij de sofa singers 👉vanavond om 20.30 uur

🌿Maak een virtuele wandeling door de prachtige natuurgebieden van Natuurmonumenten.

🎬 Kijk prachtige documentaires via IDFA, via Cinetree (met code samenthuis kijk je t/m 6 april gratis) of via Picl (o.a. For Sama, Honeyland en My Rembrandt).

🧘‍♀️Volg online yogalessen o.a. via De Nieuwe Yogaschool en Delight Yoga.


🎨 Creëer je eigen kunstwerk of geniet van de honderden werken die er al op staan bij Tussen Kunst en Quarantaine (dikke aanrader!)


🎉Download de app Houseparty voor een virtueel feestje en spelletje met je vrienden of familie.


📚 Gratis luisterboeken via de Luisterbieb.

Comments


bottom of page