top of page

IDEAAL//

De gezondste fysieke, sociale en mentale generatie in 2040

De Samenwerkende Gezondheidsfondsen (SGF) is een vereniging van twintig gezondheidsfondsen die hun krachten bundelen om zo samen ziekteoverstijgende onderwerpen aan te kaarten. Zo ook op het onderwerp ‘Gezonde Generatie’ met als ambitie de jongste jeugd van de wereld te cultiveren, zowel fysiek, sociaal als mentaal.

Onze rol

Binnen het onderwerp ‘Gezonde Generatie’ is Firma Twist samen met SGF aan de slag met het project ‘de cruciale rol van ouders tijdens de eerste 1000 dagen’.

Want die eerste duizend dagen zijn bepalend voor de rest van je leven: het begint vanaf het moment dat je nadenkt over je (eventuele) kinderwens (pre-conceptie) en loopt door tot de tweede verjaardag van het kind. In die eerste duizend dagen, maak je als mens de snelste ontwikkeling van het leven door. Een goede start is dus van heel groot belang.

Firma Twist ondersteunt SGF met het ontwikkelen van een (meerjarige) strategie, plan van aanpak, het structureel verbinden van partners, het creëren van een campagne rondom dit onderwerp en biedt veelzijdige ondersteuning op het gebied van strategieontwikkeling, stakeholder- en issuemanagement.

Een ode aan de ouders en verzorgers in de eerste 1.000 dagen
bottom of page