IDEAAL//

De gezondste fysieke, sociale en mentale generatie in 2040

De Samenwerkende Gezondheidsfondsen (SGF) is een vereniging van 20 gezondheidsfonsen die hun krachten bundelen om zo samen ziekteoverstijgende onderwerpen aan te kaarten. Zo ook op het onderwerp 'Gezonde Generatie' met als ambitie de gezondste jeugd van de wereld te cultiveren, zowel fysiek, sociaal als mentaal.

Onze rol

Binnen het onderwerp 'Gezonde Generatie' gaat Firma Twist samen met SGF aan de slag met het project 'de cruciale rol van ouders tijdens de eerste 1000 dagen'.

Om iedereen een kansrijke start in het leven te bieden is het belangrijk dat er vanaf 12 maanden voor de geboorte tot het eind van het tweede levensjaar een goede basis gelegd wordt. Dat kan door ouders zich gewaardeerd te laten voelen, te steunen en goed voor zichzelf te laten zorgen zodat ze goed voor hun kinderen kunnen zorgen. Firma Twist ondersteunt SGF met het creëren van een campagne rondom dit onderwerp en biedt veelzijdige ondersteuning op communicatiegebied. Daarnaast ondersteunt Firma Twist bij strategieontwikkeling, stakeholder- en issuemanagement.