HET TEAM

Christine, Monique en Madelon zijn de oprichters van Firma Twist en vormen samen met Cynthia, Nienke, Judith en Djuna het vaste team. Wij hebben een groot netwerk van bureaus en freelance professionals (o.a. projectmanagers, onderzoekers, journalisten, copywriters en art directors) met wie wij al jarenlang zeer fijn samenwerken. Per opdracht verzamelen we de juiste mensen. En altijd houdt één van ons het overzicht als meewerkend voorvrouw. Zo bewaken we de kwaliteit en de voortgang.

Christine_2 (1).jpg

Veranderstrateeg en alliantiemanager. Beschikt, vanuit de vele allianties die zij als managing director van WOMEN Inc. heeft geleid, over een breed netwerk van boardmembers, koepel-organisaties, maatschappelijke organisaties en professionals. Werkte ook voor &Samhoud, is jurylid van Effies Nederland in de categorie ‘campagnes met maatschappelijke impact’, bestuurslid bij UP Nederland, SIRE en Theater de Omval.

Christine Swart

// christine@firmatwist.nl

// +316 24 45 17 10

Monique.jpg

Communicatiestrateeg en projectregisseur. Heeft een groot hart voor mensen en merken met een mooie missie en zet haar energie, creativiteit en grote netwerk graag voor hen in. Werkte onder andere voor Microsoft, Pink Ribbon, Anne Frank Stichting, Diabetesfonds, Koninklijk Concertgebouworkest, WOMEN Inc. en Stichting DOEN. Is lid van de Raad van Toezicht van KNGF Geleidehonden en bestuurslid bij de Social Impact Factory.

Monique Vering

// monique@firmatwist.nl

// +316 22 82 22 99

IMG_6690.jpg

Communicatiestrateeg en manager. In het bijzonder online communicatie, campagnes en social media. Krijgt elk campagne onder de aandacht, weet de doelgroep te raken en is een kei in veel impact realiseren met beperkt budget. Werkte onder andere voor KesselsKramer, WOMEN Inc., YoungCapital, De Mandemakers Groep en Stadgenoot.  

Madelon Engelen

// madelon@firmatwist.nl

// +316 41 32 62 88

IMG_9334_edited.jpg

Office-/Projectmanager. Een ondernemende alleskunner met een drive om zaken te organiseren, regelen en bovenal tot een goed resultaat te brengen. Dit alles onder het motto 'Just do it'. Heeft vele jaren werkervaring opgedaan op het gebied van Human Resourses binnen diverse commerciële organisaties en heeft er nu voor gekozen om haar vaardigheden in een andere vorm in te zetten voor Firma Twist.

Cynthia Talen

  // cynthia@firmatwist.nl

WhatsApp Image 2021-05-12 at 10.20.31.jp

Redacteur. Heeft een passie voor het menselijke verhaal, wat de mens drijft, wat hen boeit en raakt. Stond als klein meisje al haar familie en vrienden het hemd van het lijf te vragen, het is dan ook niet gek dat ze koos voor de opleiding Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Hier schreef ze veel human interest verhalen en maakte ze talkshows voor RTV Utrecht. Door stages bij AT5 en BNR Nieuwsradio wist ze zich te ontwikkelen tot de journalist die ze is. 

Djuna Croné

IMG_0292.jpg

  // nienke@firmatwist.nl

Communicatiespecialist en copywriter. Vist ideeën uit hersenpannen en vertaalt deze naar communicatie met impact. Haar doel? Mensen ráken. Vooral met scherpe teksten en creatieve concepten. Ze heeft gewerkt voor o.a. YoungCapital, Dopper en Vertellis en gaat nu ook Bam Bam Bam'en bij Firma Twist.

Nienke Kuijper

IMG_7512 2.jpg

Judith Steitner

Communicatiespecialist. Judith legt haar hart graag in alles rondom communicatie, zeker wanneer dit maatschappelijke thema's betreft. Daarnaast heeft zij een grote liefde voor beeld, vormgeving en tekst. Door o.a. haar achtergrond als interieurontwerper en passie voor fotografie, vindt ze niets leuker dan het juiste gevoel te vertalen in beeld. Het doel van Firma Twist, van idealen naar werkelijkheid, is iets waar ze zich graag voor in wil zetten!

  // judith@firmatwist.nl

PARTNERS o.a. 

schermafbeelding-2019-10-14-om-13.46.30.
BANDIT%20LOGO%20BLACK%20SOLID_edited.png

FIRMA TWIST & CO

Naast ons vaste team werken wij met een groot netwerk van freelance professionals (o.a. projectmanagers, onderzoekers, journalisten, copywriters en art directors) al jarenlang heel fijn samen. Hieronder een aantal van hen. We kijken per opdracht naar de meest ideale samenstelling van het team.

natscha.png

Grafisch ontwerper. Zet haar verschillende achtergronden van haar academische studie en het conceptueel denken om in een eigen herkenbare stijl en signatuur. In samenspraak met de opdrachtgever onderzoekt Natasha de vraag achter de vraag, die ze vertaalt naar een eenduidige, onderscheidende beeldtaal. Eenduidig, maar niet statisch: een beeldtaal die zich voortdurend vernieuwt. Werkte onder andere voor Anthon Beeke, G2K designers, diverse uitgevers, WOMEN Inc., Green Film Making, Talkin' Food, Stylink.

Natasha Tastachova

foto-eef.jpg

Online Marketeer. Is gek op de onbeperkte mogelijkheden van het digitale landschap. Managed SEO, SEA/Google Grants en Social Media campagnes van A tot Z. Duikt altijd met veel enthousiasme in de organisatie, de doelgroep en de data om online campagnes (nog) gerichter, persoonlijker en effectiever te maken.

Werkte onder andere voor PSA Finance, Actief65+ en Zoetis Benelux.

Eef Beentjes

jillmathon_foto_8_lowres.jpg

Jill Mathon

Copywriter, conceptontwikkelaar en journalist. Voordat Jill naar Amsterdam verhuisde, spendeerde ze een groot deel van haar leven in het café van haar ouders. Op die plek ontstond ook de liefde en zorg voor mensen en sociaal-maatschappelijke thema’s – drijfveren die ook vandaag de dag de boventoon voeren in haar werk als (copy)writer, denker, conceptontwikkelaar, creatief, journalist en masseur. Na alles wat Jill heeft gezien en gedaan, denkt ze op die manier het kleinste en grootste verschil te maken.

IMG_2213 zw.jpg

Sanne van Ettinger

Merk- en communicatiestrateeg, copywriter en projectmanager. Sanne is een schrijvende strateeg met een achtergrond in de journalistiek en politicologie. Heeft een neus voor maatschappelijke ontwikkelingen en is goed in het vertalen van gevoel naar rationele strategie en vice versa. Heeft voor diverse reclamebureaus gewerkt en zich daarna gespecialiseerd in culturele en maatschappelijke campagnes. Heeft gewerkt voor Gemeente Amsterdam, Yoni, UNESCO, Comité 4 en 5 mei, WOMEN Inc. en vele anderen.