HET TEAM

Christine, Monique en Madelon zijn de oprichters van Firma Twist en vormen het vaste team. Wij hebben een groot netwerk van bureaus en freelance professionals (o.a. projectmanagers, onderzoekers, journalisten, copywriters en art directors) met wie wij al jarenlang zeer fijn samenwerken. Per opdracht verzamelen we de juiste mensen. En telkens houdt één van ons het overzicht als meewerkend voorvrouw. Zo bewaken we de kwaliteit en de voortgang.

Heeft zeer groot netwerk vanuit de vele allianties die zij als managing director van WOMEN Inc. geleid heeft met diverse fondsen, koepelorganisaties en professionals. Is jurylid van Effies Nederland in de categorie ‘campagnes met maatschappelijke impact’ en bestuurslid bij UP Nederland en Social Impact factory Utrecht.

Christine beschikt, vanuit de vele allianties die zij als managing director van WOMEN Inc. heeft geleid, over een breed netwerk van boardmembers, koepel-organisaties, maatschappelijke organisaties en professionals. Werkte ook voor &Samhoud, is jurylid van Effies Nederland in de categorie ‘campagnes met maatschappelijke impact’, bestuurslid bij UP Nederland, SIRE en Theater de Omval.

Christine Swart

// christine@firmatwist.nl

// +316 24 45 17 10

Communicatiestrateeg en manager én project- en communicatie(team)manager. Heeft een groot hart voor mensen en merken met een mooie missie. Houdt overzicht, zorgt voor het juiste verhaal passend bij het merk en is gefascineerd door de mens en zijn (keuze)gedrag. Werkte onder andere voor Microsoft, Pink Ribbon, Anne Frank Stichting, Diabetesfonds, Koninklijk Concertgebouworkest, WOMEN Inc. en Stichting DOEN. En is bestuurslid bij de Social Impact Factory. 

Monique Vering

// monique@firmatwist.nl

// +316 22 82 22 99

Communicatiestrateeg en manager. In het bijzonder online communicatie, campagnes en social media. Krijgt elk campagne onder de aandacht, weet de doelgroep te raken en is een kei in veel impact realiseren met beperkt budget. Werkte onder andere voor KesselsKramer, WOMEN Inc., YoungCapital, De Mandemakers Groep en Stadgenoot.  

Madelon Engelen

// madelon@firmatwist.nl

// +316 41 32 62 88

Communicatiemedewerker. Studeerde Media & Entertainment Management en schreef haar scriptie over greenwashing. Heeft veel belangstelling voor purpose-driven projecten en ondernemingen en de ambitie om grootse impact te maken. Liep hiervoor stage bij Dopper. 

Annyck Prins

PARTNERS o.a. 

BANDIT%20LOGO%20BLACK%20SOLID_edited.png
schermafbeelding-2019-10-14-om-13.46.30.