top of page

Ons Twist Model staat centraal bij alle dingen die we doen. Daarnaast maken we veel gebruik van ons netwerk. We brengen bij elk project de juiste mensen en partijen samen en bundelen zo krachten. Hierbinnen houden wij de regie én bepalen wij de overkoepelende strategie en aanpak. Zo bewaken we de kwaliteit van de voortgang en zorgen we ervoor dat de juiste expertise op het juiste moment wordt ingezet.

WAT WE PRECIES DOEN

ONTWIKKELEN STRATEGISCHE VISIE

Heb je een ideaal, maar weet je niet hoe je die in beweging krijgt? Wij maken een strategisch plan van aanpak vanuit de doelen die jij wilt realiseren. Een unieke aanpak die past bij jouw organisatie en de koers die al is ingezet – want dat is het doeltreffendst. 

CAMPAGNE- EN CONCEPTONTWIKKELING

Wij hebben jarenlange ervaring met campagnes die maatschappelijke beweging realiseren, vaak geïnitieerd vanuit complexe samenwerkingsverbanden. 
Samen met jouw (reclame)bureau of een partij uit ons netwerk ontwikkelen we het concept en de middelen die nodig en passend zijn. Vaak met humor en soms met schokkende cijfers. Zo zetten we iedereen ‘aan’, van kabinet tot buurthuis.

COACHING

Soms weet je even niet welke stappen je moet zetten. Zit je even vast. Dan heb je een buitenboordmoter nodig. Iemand die naar je luistert en met je meedenkt over de route. 

Dit is wat Christine doet voor mensen en organisaties. Samen de diepte induiken door strategische vragen te stellen, te luisteren en richting te bepalen waardoor je weer in beweging komt.

Lees meer >

ALLIANTIE-MANAGEMENT

Alliantiemanagement: een lastig vak waar Firma Twist veel ervaring mee heeft. Want hoe krijg en houd je mensen bij elkaar die allemaal andere belangen hebben, verschillende talen spreken en stuk voor stuk gezien willen worden? Wij helpen je samen te bewegen richting het doel om zo een duurzame systeemverandering te creëren. 

PROJECT
MANAGEMENT

BAMBAMBAM! Dat is in één woord hoe we te werk gaan. Nooit zitten we stil, altijd zijn we vlijmscherp met een zacht randje. Dit komt omdat we heldere doelen stellen, de taken duidelijk verdelen en in de gaten houden dat alle neuzen dezelfde kant op staan. En nee, we zijn ook niet bang om mensen aan te spreken op deadlines. Uiteraard altijd met een glimlach en het eindresultaat voor ogen.

COMMUNICATIE-, PR & LOBBYSTRATEGIE

Hoe vertaal je een complexe boodschap naar een groot publiek? Hoe breng je scherpte in een persbericht? Hoe zorg je ervoor dat het issue op de agenda komt bij politici en media? Wij denken graag met je mee over een strategie waarmee je de publieke opinie kunt beïnvloeden.

CONTENT STRATEGIE- EN CREATIE

Firma Twist kan een contentstrategie of -plan schrijven. Ook ondersteunen we je graag bij het maken van mooie content die past bij jouw merk en jouw ambitie. Van merkvideo’s tot podcasts en van social media posts tot editorials.

EVENTS MET EEN BOODSCHAP

Wil jouw visie en idealen overbrengen via een evenement of talk? Wij maken graag een programma voor je dat de bezoeker raakt, de pers, of allebei. En niet geheel onbelangrijk: we hebben in ons netwerk de allerbeste eventmanagers. 

IMPACT METEN

Veel communicatie wordt ingezet zonder na te denken over welke maatschappelijke verandering je ermee kan realiseren. Want waar sta je en waar wil je naar toe? En vooral, hoe meet je dat? Wij overzien de strategie en het totale project. Ook werken we samen met topspecialisten die kunnen ondersteunen bij het ontwikkelen van een Theory of Change en/of het meten van je impact.

ACTIE ONDERZOEK

Wil je tot de kern van een maatschappelijk vraagstuk komen maar heb je geen idee wat er al bekend is, welke cijfers en feiten er zijn of welke partijen er ook actief zijn op het onderwerp? Wij zoeken het tot op de bodem voor je uit. Ook kunnen we kwalitatief en kwantitatief onderzoek doen.

bottom of page