top of page

GREAT PLACE TO WORK

IDEAAL//

Organisaties helpen een Great Place to Work te worden en te blijven

Al 35 jaar meet Great Place to Work vertrouwen binnen organisaties - het fundament van organisatiesucces. De meetinstrumenten van Great Place to Work bieden werkgevers een uniek inzicht in hoe medewerkers binnen de organisatie hun werkplek ervaren en hoe ze zich voelen. Mogelijke issues en uitdagingen binnen een organisatie worden blootgelegd, zodat hier gericht aan gewerkt kan worden. Met als uiteindelijk doel een inclusieve cultuur waarin medewerkers kunnen floreren en hun talenten optimaal in kunnen zetten.

Onze rol

Great Place to Work heeft Firma Twist gevraagd mee te denken over een aantal strategische vraagstukken, om ze te adviseren over het bereiken van verschillende stakeholders en bij het ontwikkelen van relevante content.

Testimonial

“We hebben van Firma Twist geleerd om meer vanuit de behoeften van onze doelgroepen te denken dan vanuit onze eigen propositie. Door andere sets aan woorden te gebruiken en de zinnen scherper te stellen hebben wij nu een hele mooie propositie liggen. Daarnaast hebben zij ons geholpen met een communicatiestrategie met hele concrete voorbeelden om in te zetten. Een fijne samenwerking met een uitkomst die boven onze verwachting uitkwam!" 

Anouk Minnes - Great Place to Work

bottom of page