top of page

DE FIRMA TWIST METHODIEK

Als je echt het verschil wilt maken,
Dan heb je visie en daadkracht nodig.
En een strategie die de zaak in beweging brengt. 
 
Die aanpak ontwikkelen we met onze methodiek,

gebaseerd op jarenlange ervaring. 

Het ideaal onder de loep
We ontwikkelen een impactvolle strategie door het ideaal grondig te analyseren, samen met de opdrachtgever. Wat is jullie droom? En welke impact wil je realiseren? Wat weten we al, wat vinden de mensen om wie het gaat en welke (wetenschappelijke) onderzoeken kunnen de urgentie onderbouwen? Of moeten wij aanvullend (actie)onderzoek doen? Hiermee leggen we de basis voor een veranderstrategie om een ideaal te realiseren of de weg er naartoe te versnellen. Hierin nemen we ook mee hoe je de impact kunt meten en in kaart kunt brengen (SDG / ESG). 

Samenwerken voor verandering

Een ideaal realiseren kan niet zonder samenwerking. Dat klinkt makkelijker dan het is. Daarom kijken we welke mensen, organisaties actief zijn op hetzelfde vraagstuk en hoe je optimaal kunt (gaan) samenwerken. Of, als je al samenwerkt, hoe je samenwerking nog beter kunt inzetten om je ideaal te realiseren en gezamenlijk een verandering in het systeem kunt agenderen. Met onze stakeholderscan brengen we dit in kaart. 

Mensen raken

Als je iets wilt veranderen moet je mensen meenemen in je verhaal. Hun hart raken. Hoe pak je dat aan? Waar begin je mee? Welke boodschap richt je op welke stakeholder? Samen analyseren we welke communicatie jullie nu al inzetten, waar kansen liggen voor verbetering en hoe je een communicatiestrategie voor de komende periode ontwikkelt. Met ons creatieve team werken we dit uit in aansprekende campagnes, video's, podcasts, verhalen, interviews... we vertellen het verhaal op de juiste manier aan de juiste mensen. 

Wat ons uniek maakt (vinden we zelf)

Radicaal betrokken
Wij zijn je nieuwe collega’s. Want als wij een opdracht aangaan, heb je er een team bij. Wij voelen ons net zo verantwoordelijk voor het project als jijzelf. Je kan daarbij rekenen op een fijne dosis menselijkheid. Dat wil zeggen: oprechte interesse in elkaar en aandacht voor wat er speelt, zichtbaar en onzichtbaar. En ons gevoel voor humor krijg je er gratis bij.


BAM.BAM.BAM.
Wij helpen je om plannen in beweging te krijgen, te houden en te versnellen. We draaien aan de juiste radertjes. Als een soms zichtbare, maar vaak ook onzichtbare motor. Samen zetten we die stip op de horizon, bepalen we de route en hakken we knopen door. Daadkracht waar je U tegen zegt. Dat betekent niet dat we alleen maar in beweging zijn. We zetten tussen het BAM’en door regelmatig een punt. Om samen te vieren wat we bereikt hebben, en om te reflecteren en bij te sturen. Want er zit ook vooruitgang in stilstaan.

Goed gevulde rugzak

Je hoeft ons niks uit te leggen over het sociaal domein en de thema's die daarin spelen. Wij kennen het veld, de dynamieken, de spelers, de politiek, de inhoud... Je hoeft dus niet bij 0 te beginnen om ons wegwijs te maken. We leren wel graag bij, dus nieuwe inzichten zijn altijd welkom. 


Met een twist
We doen onze naam eer aan. Geef ons een uitdaging en wij bekijken het uit een ander perspectief. We zien altijd nieuwe kansen en komen met verrassende oplossingen. Als rasoptimisten vinden wij altijd een weg. Linksom, rechtsom, of ondersteboven. Alles komt goed. En zo niet, dan toch.  

bottom of page