top of page

IDEAAL//

Een inclusieve arbeidsmarkt voor écht iedereen

Nederland Kansrijk is een samenwerking van verscheidene partners die oproept tot een verandering van de Nederlandse arbeidsmarkt. Er is een systemische verandering nodig om een arbeidsmarkt te creëren die voor iedereen werkt en waar iedereen aan mee kan doen. 

Daartoe roept Nederland Kansrijk en al haar partners het huidige en komende kabinet, politieke partijen, overheden, onderwijsinstellingen, werkgeversorganisaties, vakbonden en nationale en lokale maatschappelijke organisaties op om uiterlijk in 2025 gezamenlijk deze arbeidsmarkttransitie af te ronden.

Onze rol

Firma Twist heeft een grote regierol op het Nederland Kansrijk project. We creëren campagnes om de boodschap van Nederland Kansrijk onder de aandacht te brengen en ondersteunen in de communicatie van het platform. Daarnaast hebben we een lobby actie opgezet waarin we Tweede Kamerleden een brief hebben gestuurd met kurken legoblokjes om symbolisch te vragen of ze hun, aan een inclusieve arbeidsmarkt bijgedragen steentje, willen doorgeven aan hun toekomstige collega's. 

bottom of page