ROSE STORIES

IDEAAL//

Samen het bijzondere normaal maken en het normale bijzonder

ROSE stories is een organisatie van culturele veelvraten. De ene keer maken ze een boek, dan weer een theatervoorstelling, film, podcast of een talkshow. Per verhaal kijken ze hoe die het beste de wereld ingebracht kan worden. ROSE stories gelooft in de kracht van verhalen. Verhalen laten ons voor even in andermans schoenen lopen en dromen over andere werekelijkheden. Ze helpen ons bij het vormen van onze identiteit en bepalen mede ons wereldbeeld.

ROSE stories en Firma Twist willen een Nederlandse versie van het boek Bedtijdverhalen voor Rebelse meisjes uitbrengen, maar daarin de verhalen van 100 inspirerende Nederlandse vrouwen van toen en nu. Om dit mogelijk te maken is een crowdfunding georganiseerd waarin het doel met succes behaald is. 

Onze rol

Firma Twist is verantwoordelijk voor alle communicatie rondom het boek. Van het bedenken van content strategieën, het bouwen van een website en het beheer van de sociale media kanalen. Daarnaast verzorgen wij alliantie management door het samenbrengen van de Raad van Inspiratie, een raad die meekijkt op de inhoud van het boek.

Omdat het crowdfunding doel behaald is voor het boek ondersteunt Firma Twist ook de uitgave van het boek op organisatorisch gebied. 

1/1