top of page

Vacature: Veranderstrateeg

///// Deze vacature is inmiddels vervuld \\\\\\


Firma Twist wil nog veel meer idealen realiseren

En zoekt daarom een Veranderstrateeg (24-32 u p/w)


Bij Firma Twist, hét bureau voor maatschappelijke verandering, barsten we van de plannen en ambities, net als onze opdrachtgevers. Wij adviseren allerlei bedrijven over het realiseren van hun maatschappelijke idealen. Dat doen we door het ontwikkelen en het inzetten van (verander)strategieën, communicatie en stakeholdermanagement. We zijn op zoek naar een Veranderstrateeg met kennis van impact meten om ons team te versterken.Waarom wil jij deze baan?

Je vindt het leuk om mee te bouwen aan een groeiend bedrijf. Je hebt je eerste sporen als veranderstrateeg in het sociaal domein verdiend en bent toe aan de volgende stap. In een omgeving waarin je zelf mee bouwt en vorm geeft aan de kansen voor Firma Twist en haar opdrachtgevers.

Samen met je gedreven collega’s breng je Firma Twist en onze opdrachtgevers een stap dichter bij hun idealen. Van een meer inclusieve arbeidsmarkt tot de circulaire economie, van onderwijs tot gezondheidszorg en van ‘humanizing business’ tot onze eigen Ideale(n) Diners.
Wie zoeken we?

Toen we in 2019 begonnen met Firma Twist hebben we één belangrijke voorwaarde gesteld: we werken alleen met leuke mensen. Dat doen we nu nog steeds. Dus het belangrijkste is dat we een leuke klik hebben. Daarnaast vinden we het fijn dat je energiek, georganiseerd, accuraat en oplossingsgericht bent. Type ‘niet lullen, maar poetsen’. Of zoals wij dat zeggen: Bam Bam Bam.


Als veranderstrateeg heb je ervaring met het adviseren van organisaties die zich inzetten voor maatschappelijke vraagstukken in het sociaal domein. Je kent de weg in het ‘veld’, brengt een relevant netwerk mee en hebt zicht op trends en ontwikkelingen. We zoeken iemand met bewezen ervaring in het meten van impact, die organisaties hierover kan adviseren en begeleiden. Je zet je graag in om de wereld een beetje beter te maken en beschikt over een groot reflectief en analytisch vermogen.

Deze functie is nieuw binnen Firma Twist. Het moet je aanspreken om deze met elkaar in te vullen en verder vorm te geven. Verwacht geen blauwdruk of kaders die in beton gegoten zijn. En... dat maakt werken bij Firma Twist juist heel leuk!

We geloven in de kracht van een divers team en zoeken naar iemand die net weer een andere (culturele) achtergrond en ervaring heeft dan wij, zodat we elkaar goed kunnen aanvullen.


Wat ga je doen?

Als veranderstrateeg werk je aan verschillende opdrachten en in verschillende teamsamenstellingen. Zowel intern als extern. Je stemt met andere teamleden af over het plan van aanpak voor een opdracht, het formuleren van oplossingen voor strategische vraagstukken en brengt hierover advies uit. Je bent in staat om zelfstandig strategische sessies te ontwikkelen, te begeleiden en hierover te rapporteren. Je kunt de inzichten vertalen naar een veranderstrategie met impact doelstellingen. Je kunt impact indicatoren koppelen aan een activiteitenplan en daarover adviseren, je kunt een impact monitoringsplan opstellen en adviseren en/of begeleiden van effectiviteitsonderzoeken.

Je werkt zelfstandig, maar nooit alleen. Je bent onderdeel van Team Twist met vaste medewerkers en een poule van freelancers voor extra ondersteuning op bepaalde momenten.


Wat bieden we?

Jij komt werken bij Firma Twist waar we elke dag bezig zijn met het realiseren van idealen. We zijn een gedreven organisatie die constant in beweging is. Dat betekent veel kansen, veel dynamiek en veel afwisseling! We werken voor toonaangevende organisaties, van vermogensfonds tot commerciële partijen. We hebben een heerlijk kantoor in Amsterdam waar je kunt werken. Je krijgt veel vrijheid en de ruimte om jezelf te ontwikkelen én te werken aan jouw eigen idealen.


Nog even de kleine lettertjes:

  • Je krijgt een contract voor (in eerste instantie) 7 maanden voor 24-32 uur per week;

  • Startdatum in overleg

  • Je krijgt een salaris op basis van aantoonbare kennis en ervaring tussen € 4.750 en € 5.750,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband

  • We vergoeden je telefoonkosten en je krijgt een top-laptop (in bruikleen);

  • Je krijgt 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. En de week rond kerst en oud en nieuw krijg je van ons cadeau.


Solliciteren, bam bam bam!

Ben je enthousiast? Dan ontvangen we graag voor 7 februari 2024 je cv en (beknopte) motivatie (in het Nederlands). Vertel ons in je brief graag waarom jij denkt dat je dé persoon bent die we zoeken, per wanneer je beschikbaar bent en van welk ideaal jij werkelijkheid wilt maken. Stuur jouw sollicitatie naar cynthia@firmatwist.nl.

Comments


bottom of page