top of page

We kunnen er - nog steeds - niet op UITAGENDA


De dagen worden langer, de zon laat zich vaker zien, de kappers hebben hun deuren eindelijk weer heropent (hoera!) en we mogen weer fysiek naar winkels - weliswaar op afspraak. Tegelijkertijd hebben we nog altijd te maken met vele maatregelen in de strijd tegen het coronavirus én mogen we na 21.00 uur de deur niet uit, dankzij de welbekende avondklok. Kortom: er zijn wat lichtpuntjes te zien, maar voordat we er echt weer op uit mogen moeten we helaas nog wel even geduld hebben.

Dus mocht er een wolkje voor de zon schuiven, en heb je even wat afleiding nodig? Dan heb je misschien iets aan onze tips in deze nieuwe editie van de ‘we kunnen er niet op UITAGENDA’ met alvast een paar activiteiten waarmee je voorzichtig naar buiten kan. Heb jij nog leuke tips? Zet ze dan hieronder in de comments, dan vullen wij aan.


💞🙏Zorg goed voor jezelf en elkaar!

 

🕵️‍♂️ Speel vanaf 8 maart 11.00 uur een rol als lid van de publieksjury in een online rechtszaak tijdens Schuld of Onschuld, met onder andere: Jan Kooijman, Louise Korthals, Kees Boot, Monic Hendrickx, Britt Scholte, Carine Crutzen, Stefan de Walle, Pierre Bokma en vele anderen!


📺 Bekijk een van de 300 gratis documentaires beschikbaar gesteld door IDFA.


🕵️ Ga op een kinderspeurtocht door Amsterdam, te gebruiken wanneer je dat zelf wilt!


🎶 Ervaar een beetje hoe live muziek ook alweer was en kijk alle optredens van Eurosonic Noorderslag terug


🎬 Volg donderdag 11 maart om 20:00 een gratis workshop over de regie nemen over je eigen leven


🗣️ Kies een van de podcasts geselecteerd door de Volkskrant


🖼️ Kies een van deze 16 Nederlandse musea uit en ga virtueel op bezoek 🎉 Zin in een feestje? Maart is de maand van de DJ bij NPO3FM waar Pip (Den Haag), Paradigm (Groningen), Drift (Nijmegen) en Draaimolen (Tilburg) iedere week een avond de beste elektronica op je gooien.


🥂 Neem de trein naar Nijmegen en doe een stadswandeling waarbij je een drankje en een hapje krijgt. Zo verken je op een smaakvolle manier een andere stad en steun je de horeca! Dit initiatief is in meerdere steden te vinden, dus sla je slag!

🧐 Ga op speurtocht in Friesland naar Miniature People verstopt door de stad.


📚 Last but not least: volg volgende week maandag vanaf 08:45 de Instagram Live van Rebelse Meisjes, waar we ons samen met Rose Stories ontwikkelde boek gaan lanceren!


Hou nog even vol! Voor je het weet zitten we weer samen op een terrasje. Tot die tijd, veel plezier met deze tips!

Comentarios


bottom of page